Knoppers

Czekamy na Twoje pytania i sugestie! Wystarczy wysłać do nas wiadomość używając naszego formularza kontaktowego lub zajrzeć do pytań i odpowiedzi - tam znajdziesz odpowiedzi na niektóre z najczęściej zadawanych pytań.

Pytania i odpowiedzi

Czy Knoppers zawiera składniki pochodzenia zwierzęcego?

Jedynymi składnikami pochodzenia zwierzęcego, jakie wykorzystujemy do produkcji wafelków Knoppers, są produkty mleczne.

Czy Knoppers jest produktem bezglutenowym?

Knoppers nie jest produktem bezglutenowym, ponieważ zawiera w składzie mąkę pszenną i skrobię pszenną.                                                                    

Podane informacje dotyczą aktualnych receptur i mogą ulec zmianie. Prosimy o sprawdzenie aktualnej listy składników na opakowaniu.

Kontakt

Pola obowiązkowe są oznaczone

Proszę o wprowadzenie kodu

Informacje dotyczące reklamacji produktów

Opinia klientów jest dla nas bardzo ważna. Abyśmy mogli rozpatrzeć Twoją reklamację, prosimy o zachowanie oryginalnego opakowania produktu. Po otrzymaniu wiadomości przekażemy informacje dotyczące kolejnych działań.